JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

TV szereplések

2015. március 14-én a hétvégi Család-barát magazinban vendégeskedtünk (ismét). Lassan már hagyomány, hogy ilyenkor Klári jön velem. Szépen dolgozgat mellettem, és bátorít, amikor szükségem van rá. Köszi Klarissza 🙂

2014. október 21. Ismét meghívtak a Család-barátba és ismét Klárit vittem magammal, akinek ezúton is köszönöm a közreműködését és a támaszt, amit nyújtott nekem.
Jól éreztük magunkat és ürülünk az újabb lehetőségnek, hogy ismét megmutathattuk magunkat.

 

NVE01118

2014. február 21. Az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak a Család-barát című műsorba bemutatni a decoupage-t. Egy embert vihettem, úgyhogy az egyik legkitartóbb “stúdió tagot”, Klárit vittem magammal, akivel szuperül össze tudtunk dolgozni. Ezer köszönet érte!
Egyébként nagyon jól éreztük magunkat!

Share Button

7 Responses to TV szereplések

 1. Czagány Lászlóné

  Megnéztem! Nagyon jók voltatok, gratulálok nektek! Mónyikám nagyon büszke vagyok rád, és arra is, hogy én meg a te tanítványod vagyok. 🙂 A műsorkészítőkkel azonban nem vagyok elégedett, mert többet is mutathattak volna belőletek, ahogy dolgoztok. Persze tudom, a műsor idő…..
  Azt gondolom, hogy elég nagy dolog, hogy téged hívtak a műsorba, ez mindent elmond. 🙂

 2. csorjáné léber ildikó

  Már leírtam a véleményem, de nekem is hiányérzetem volt, szerintem is többet kellett volna mutatni belőletek és a gyönyörű munkákból !

 3. Tasnády Ágnes

  Nagyon szépek voltatok, az alkotások pedig csodálatosak! Koptatás, díszítési technikák, festés………………………, stb. De jó volt látni Benneteket, gratulálok! Üdvözlettel : Ágnes

 4. Pozsonyi Angéla

  Mónika, én is gratulálok! Ügyesek vagytok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.