JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Transfer/transzfer tanfolyam színesben 2015. október 17. szombat

 

Témája: Transzferáljunk színesben!

 

Most egy különlegességgel jelentkezem! Aki jár a Studio decoupage tanfolyamaira, az tudja, hogy nagyon régen, már 3 éve alkalmazzuk a transzfer eljárásokat – hiszen többféle variációja is létezik.

Amit ezen a szombaton mutatok, az mégis más, sok kísérletezgetésnek köszönhető, hogy sikerült megtalálni a megoldást. A lényeg, hogy vászonra dolgozunk és az anyag nem marad kemény az eljárás után.

A mintákat illetően a Decoupage Art Studio saját gyártású – nyomdai –  decoupage transfer papírjai közül válogathatsz, kb 200 féle mintából. Szerintem mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

A tanfolyamon egy díszpárna-huzat  vagy egy vászontáska elkészítésére lesz lehetőséged, választás szerint.

A kezdők se féljenek jelentkezni!

A tárgy elkészítésének ideje kb. 2-3 óra.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015. október 17.  szombat  9-12 óráig.

Amennyiben az előző tanfolyamok anyagából szeretnél elkészíteni valamit, kérlek jelezd és megbeszéljük van-e rá mód.

Jelentkezés elektronikus úton: itt, vagy a decoupage.studio@gmail.com címen vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

Erre a tanfolyamra nem kell magaddal hozni semmit.

 

A tanfolyamon elkészíthető tárgy fotói:

 

 

Share Button