JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Technikai segítség

Egy sorozatot szeretnék indítani azoknak, akik most kóstolnak bele a decoupage technikába, vagy azoknak, akik már nyakig benne vannak, vagy annak, akit egyszerűen csak érdekel.

Igyekszem a tapasztalataimat megosztani veletek, amikkel esetleg az otthoni munkátokat segíteni tudom.

A decoupage technikát 2008-ban ismertem meg, folyamatosan tanfolyamokra jártam, majd 2011-ben láttam elérkezettnek az időt, hogy a tudásomat átadjam.

Most is ez a célom, igyekszem időközönként egy-egy hasznos témával előállni, ami esetleg eszedbe sem jutott, vagy ami apróság, de mégis érdekelhet, amit soha nem mertél megkérdezni, vagy bármi, ami eszedbe jut és megírod nekem a kérdésed.

Ebből következik az is, hogy nyugodtan kérdezz a cikk alatt is!

Elsőnek az alapozás fontosságáról olvashatsz itt.

Az ecsetek használata

Melyik ragasztót válasszam? 

Share Button