JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Táskakészítő tanfolyam 2015. április 26. vasárnap

 

Téma: varrd meg egyedi táskádat, akkor is, ha nem tudsz varrni.

 

 

Most egy különlegességgel jelentkezünk: táskakészítő tanfolyamot szervezünk azoknak a kedves érdeklődőknek, akik teljesen egyedi táskát szeretnének magukénak tudni.

A táska elkészítéséhez egyáltalán nem szükséges varrótudomány, mert úgy lettek a szabásminták kidolgozva, hogy bárki, mindenféle előképzettség nélkül a táskáját meg tudja varrni.

Nagyon különleges nyomott mintás olasz filc anyagból készítjük a retikülünket, kétféle szabásmintából lehet válogatni. Bélést is teszünk bele, igazi csajos darabok lesznek.

Amikor a táskával elkészültünk, jöhet a díszítés, csak a fantáziád szabhat határt. A decoupage tanfolyamok alkalmával alkalmazott technikák is előkerülnek, mint például a transfer/transzfer, mely külön díszítőelemként funkcionál majd, de a Sizzix vágógéppel is “játszunk” majd, mindenféle kiegészítőket készítve a táskánkra.

Kétféle szabásmintából választhatsz,  attól függően, hogy melyik tetszik neked jobban. A lenti képeken látható órás táska mérete 46×30 cm, a fekete-fehér táska mérete pedig 37×22 cm. Természetesen a szabásmintát megkapod, hogy ha kedved van, otthon is el tudd készíteni az újabb táskádat.

Szóval ne félj, hanem jelentkezz bátran, nem bánod meg! Ez a táska nem fog veled szembe jönni.

Amit hoznod kell magaddal:

– Játszós ruha vagy kötény,

– kisollo,

– nagy olló,

– esetleg centi, vagy hosszú vonalzó.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b. (12-es kapukód)

A tanfolyam időtartama: délelőtt 10 órától befejezésig (legkésőbb este 6-ig, úgyhogy nem kell kapkodni)

Projekt vezető: Szedlák Lászlóné Klári, aki ezeket a fantasztikus táskákat el is készítette nekünk 🙂

A tanfolyamon elkészíthető táskák  fotói:

táska 01 táska 02 táska 03 táska 04 táska 05

táska 06 táska 07 táska 08 táska 09 táska 10 táska 11

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.