JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2012. október 13-i decoupage tanfolyam

decoupage tanfolyam

A tanfolyam fő témája: Itt van az ősz, itt van újra

Ezen a foglalkozáson egy különleges őszi 3 D-s kínálótálat készíthetsz el, melyen több technikát is megtanulhatsz, gyakorolhatsz, mint például a domborítást, koptatást, repesztést vagy árnyalást. Elkészítési ideje kb. 4-5 óra.

decoupage tanfolyamon elkészíthető  őszi kínáló

 

decoupage tanfolyamon elkészíthető őszi kínáló tál

 

A kínáló tálhoz választhatod ezt a falra is szerelhető teafiltertartót, melyen az egyik legújabb trend szerinti csipketechnikát sajátídhatod el. Elkészítési ideje kb. 4-5 óra.

 

decoupage tanfolyamon készíthető fali tároló

 

Vagy választhatod ezt a különleges, szintén 3D-s őszi hangulatú konyhai csendéletet, melyen vegyes technikákat alkalmaztam, többek között a domborítást és az árnyalást. Elkészítése kb. 5-6 óra.

 

decoupage tanfolyamon elkészíthető konyhai csendélet

 

Ha van kedved, elkészítheted ezt a gyönyörű kerámia korsót, melyet gránátalmás mintával díszítettem. A paszták használatát és az antikolás egy fajtáját tanulhatod meg a készítése folyamán. Elkészítési ideje: kb 7-8 óra.

 

Ha előző alkalommal lemaradtál, egy fa hajkefét és egy üveg szappanadagolót is dekorálhatsz romantikus stílusban, általam tervezett rizspapírokkal. A szettet különböző mintákból állíthatod össze, válogathatsz a kiegészítőkből, melyekkel díszítheted a tárgyakat. Gyönyörű dísze lehet a fürdőszobádnak, de ajándéknak is kitűnő. Elkészítési ideje kb. 7-8 óra.

Életképek a tanfolyamról:

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.