JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Paverpol tanfolyamok

Kedves érdeklődő!

A Decoupage Art Studioban  2014-ben megkezdődik a Paverpol oktatás! Próbáld ki magad te is és sajátítsd el ezt a fantasztikus technikát, hogy utána mindenki a csodájára járhasson alkotásaidnak!  Ereszd szabadon a fantáziádat, gyere el hozzánk, érezd jól magad, itt minden segítséget megkapsz!

 

A Paverpol tanfolyam dátumaTárgyaStátusza

2014. szeptember 6. szombat

40 cm-es mécsestartó álló szobor


a részletekért katt ide!


Lezajlott, a tanfolyamon készült hangulatképekért katt

ide!


2014. január 25. szombat

40 cm-es mécsestartó álló szobor


a részletekért katt ide!Lezajlott, a tanfolyamon készült hangulatképekért katt

ide!


A Paverpol Josefine de Roode holland művész által kifejlesztett technika és nevével fémjelzett termékcsalád. A levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag, textil, papír, gipsz, puha bőr, selyem, kerámia és egyéb természetes anyagok felhasználására alkalmas. Egy dórtváz, alufólia, megunt ruhaneműk, kiegészítők segítségével egyedi műalkotás hozható létre. Készíthetünk vele kül- és beltéri szobrokat, domborműveket, ékszereket, ajándéktárgyakat. A termékcsalád forradalmasította a kreativitásban rejlő lehetőségeket, művészek és hobbi alkotók számára egyaránt. A termék AP pecséttel rendelkezik, emberre, állatra, környezetre ártalmatlan. Mi a Paverpol? A Paverpol textildecor/textilszobrász termékcsalád újdonságként most került Magyarországra, forradalmasítva a képzőművészetben rejlő lehetőségeket. Ez az első olyan termék a maga nemében , amely elérte az AP pecsétet így alkalmas a művészek számára hogy biztonságosan felhasználható legyen! Környezetbarát, tökéletes Kötőanyag . Speciális ragasztó és keményítő hatással rendelkezik egyben. Megfelelő állagánál fogva, könnyen felhasználható! Készíthetnek belőle pl.domborműveket, szobrokat, dekorációkat és egyébtárgyakat művészek és hobby alkotók egyaránt, amit fantáziájuk megálmodik .
A Paverpol attól népszerű, hogy egy drótváz, egy textildarab és alufólia segítségével hozhatsz létre egy egyedi műalkotás. A Paverpol egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag,melyet textil, papír, száraz-virágok, selyem, puha bőr,gipsz,fa,kerámia,kő
és egyéb természetes anyagra lehet felhordani adalékanyag hozzáadása nélkül!
Előnye a gyors száradási idő, ami egy hajszárító segítségével még fokozható, de elég időt hagy , hogy dolgozni lehessen vele.
Legjobb hatást a természetes anyagok használatával érhetünk el.
Szinte minden anyaghoz tapad, kivéve egyes műanyagokat (pl.follpach, műanyag terítő).
Kapható fekete, szürke és bronz színben, valamint átlátszó kivitelben.
Egy cserép, tükör, üveg, képkeret, styropor (hungarocell) és bármi lehet alkotásunk alapja.
A szobor kültérivé válik olaj-, akrilfesték vagy lakk felvitele után.A lakkok uv védelmet is biztosítanak! E nélkül az alkotások a tűző napon felpuhulhatnak a hőtől, viszont este vissza nyerik szilárdságukat! A kültérivé tett szobrok ellenállnak esőnek, napsütésnek, fagynak egyaránt. Beltéren magas páratartalmú ,penészedésre hajlamos helyen javasoljuk a lakk használatát, esetleg akrill vagy olajfesték felvitelét!
A Paverpol emberre, állatra, a környezetre teljesen ártalmatlan!
Szigorú hosszan tartó bevizsgálás után engedélyezték iskolákban,alkotó közösségekben felhasználásra, hogy az egészség ne károsodhasson!

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.