JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Magamról

 

Sohasem késő! Ezt én bátran állíthatom, hiszen 35 éves koromban találtam rá erre a csodálatos hobbira.

Azelőtt is hallottam már róla, sőt próbálkoztam is, lelkes amatőr voltam. Az internetet bújtam, hogy felfedezzem a technikákat, és valahol rábukkanjak valami érdekességre. Rátévedtem egy oldalra, ahol – sosem felejtem el –  egy szép üvegtárgy tetszett meg nagyon, és el sem tudtam képzelni, hogyan készülhetett. Emlékszem, hogy hosszú hetekig, talán hónapokig látogattam vissza az oldalra és nézegettem a gyönyörű üveget. Egyszer csak kipattant a szikra a fejemből, megragadtam a telefont és jelentkeztem egy tanfolyamra. Onnantól megállíthatatlanul történtek az események, a decoupage szépsége magával ragadott.

Eredeti szakmám vasútépítő technikus, majd nagy váltás következett és az egri tanárképzőn kötöttem ki. Jelenleg, immár 20 éve a gyermekvédelemben dolgozom főállásban. Viszont a szabadidőmben – már hivatalosan is – a hobbimmal foglalkozom, decoupage tanfolyamokat tartok és különböző ajándék- és dísztárgyakat készítek.

Az elmúlt 10 évet azzal töltöttem, hogy folyamatosan és intenzíven jártam képzésekre, valamint folyamatosan otthon is gyakoroltam. Mindez nem annyira veszélyes, mint amennyire hangzik, hiszen minden egyes percét élveztem.

Mára elmondhatom, hogy időről időre ajándékboltok keresnek meg, munkáim megtalálhatók pl. Pécsett a főtéren, a Széchenyi tér 6. szám alatt lévő Magyar Provence, vagy az Allee-ban lévő Nosztalgia boltban. 

2011. karácsonya előtt szerveztem meg az első tanfolyamot, aztán szép folyamatosan a többit is. A tanfolyamokon remek hangulatban sajátíthatod el a decoupage alapjait, fortélyait és a legújabb – olasz – trendeket. Jelenleg Budapesten a belváros szívében tartom a tanfolyamokat, egy erre a célra berendezett studió-lakásban, ahol minden lehetőség adott, hogy jó hangulatban és nem utolsósorban jó társaságban osztozhassunk az alkotás örömében.

Ha nálad most érkezett el az idő, akkor jelentkezz bátran, szeretettel várlak. 

Elektronikus elérhetőségem: decoupage.studio@gmail.com 

Ha még pár hétig, hónapig nézelődni van kedved – mint ahogyan azt én is tettem annakidején – akkor is szeretettel látlak a honlapomon és jó böngészést kívánok!

Üdvözlettel:

Békési Mónika

06/30 33 91 058

 

Share Button

One Response to Magamról

 1. Simonfai László

  Szia Mónika, Te kedves decoupage képző-és iparművész !

  Kérlek közöld velem, mikor indul egy “kezdő” képzés a stúdiódban. Bár ezer dolog érdekel, de ez irányú témakörben a fototransfer különösen. Mindezzel együtt szívesen ismerkednék ( kezdeném) az általad kínált, míves, remek, tapasztalati alapokkal, a decoupage-al. A további lehetőségeket felől már ott, személyesen informálódhatok.

  Teljes egészében férfiből vagyok – bár már veteránként – az érdeklődésem tehát nem természetellenes. Én is szeretek – ebben is – alkotni.

  kézcsókkal üdvözöllek és várom válaszod:
  S. László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.