JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Két alkalmas decoupage tanfolyam 2018. január 13. és 27. szombat

Téma: emlékes bőrönd bőr füllel

 

Hihetetlen, hogy múlik az idő, mintha csak most kezdtük volna a szeptemberi tanfolyamokat, és hopp, már 2018-at írunk.  Észre sem vesszük és eltelnek a napok, hetek, hónapok, évek. Az évek alatt felgyülemlett emlékeknek, fényképeknek és egyéb csecsebecséknek pont jól jön ez a gyönyörű, bőr füllel felszerelt elegáns bőrönd, amit január első két tanfolyamán készíteni fogunk.

Lesz itt minden, ami szem szájnak ingere. Egyrészt rengeteg szalvétából és képből válogathatsz, hogy a bőrönd kívül belül olyan legyen. amilyet szeretnél, másrészt támogatom, ha esetleg saját ötleted van, de ha a minta után szeretnél dolgozni, azt is lehet.

De azért, hogy egy kis betekintés adjak az alkalmazandó technikákból, lesz pl. pittorico, annak is az a fajtája, ahol a képet továbbfestjük. Ez általában könnyebben szokott menni, jobban szeretitek, mint a sima árnyalást. Antikolás, amit most lesz alkalom gyakorolni, valamint – aki még nem ismeri – kipróbálhatja a Paverpol ragasztót is.

Mind a külső, mind a belső kialakításához rengeteg minta áll majd a rendelkezésedre.

A tanfolyam 2018. január 13. és 27.  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 19.990 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 2*8 óra

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képekben:

 

 

 

Share Button