JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gyöngyfűző tanfolyam 2015. november 13. péntek

Most egy kicsit más, mint amihez eddig szoktunk.

Aki ismeri Reményi Zsófit, az biztosan elirigyelte már egyik-másik ékszerét. Gyönyörű gyűrűket, karkötőket és nyakláncokat készít, igazi csodákat. Én is így jártam, megláttam egy gyűrűt az ujján és rögtön arra gondoltam, nekem is kell ilyen.

Ezért kértem meg, hogy tartson nekünk egy tanfolyamot, és tanítson meg minket is rá. Sok előkészítő munkába telt, mire elkészültek a mintadarabok, figyelembe véve a hordhatóságot, a praktikusságot, és hogy a kezdők is bátran elkészíthessék. (Köztük én magam is)

Zsófi igényességéhez igazodva a gyűrűk swarovszki gyöngyökből készülnek, melynek köszönhetően gyönyörű fényük van, csodásan csillognak, hétköznapra és alkalmakra egyaránt különleges viselet.

Gyere és kirándulj velünk a gyöngyfűzés birodalmába! Tanuld meg a titkát és készíts karácsonyra Te is csodaszép gyűrűt ajándékba!

A tanfolyam időpontja:

2015. november 13. péntek 16-21 óráig.

A tanfolyam helyszíne: 1075 Budapest Asbóth u. 14. fe. 1/b.  12-es (Békési) kapukód

A tanfolyamra nem kell hoznod semmit.

Jelentkezés: decoupage.studio@gmail.com vagy a 06 70 519 92 71 -es telefonszámon, vagy itt.

Az elkészíthető gyűrűk képei:
gyögyfűző tanfolyam 02 gyögyfűző tanfolyam 03 gyögyfűző tanfolyam 04 gyögyfűző tanfolyam 05 gyögyfűző tanfolyam 06 gyögyfűző tanfolyam 07 gyögyfűző tanfolyam 08 gyögyfűző tanfolyam 09

Share Button