JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

GYIK

Hogyan zajlik egy tanfolyam?

A Decoupage Art Studioban jelenleg egyes péntekeken 15-21 óráig és egyes szombatokon 10-18 óráig vannak tanfolyamok. Érkezés után választhatsz magadnak egy helyet, ami szimpatikus. Nyugodj meg, hogy a tanfolyamra járó kedves alkotók mindegyike barátságos és segítőkész.

A tanfolyamos tárgy elkészítésének során folyamatosan segíteni fogok neked, megmutatok mindent, hogy hogyan kell csinálni és figyelemmel kísérem, hogy jól csinálod-e. Folyamatosan tájékoztatlak a technikákról, és arról, hogy milyen anyagokkal hogyan érdemes dolgozni, mi az amire oda kell figyelni.

A tanfolyam során kávéval tudlak megkínálni, hogy amikor elfáradsz, kicsit fel tudj frissülni.

Semmi más dolgod nincs, csak hogy jól érezd magad.

Mikor kell fizetni?

Fizetni a tanfolyam végén kell, távozás előtt. Természetesen blokkot vagy számlát adok az átvett összegről.

Mi az a várólista?

Ha betelik egy tanfolyam várólistára lehet feliratkozni. Ilyenkor visszamondás esetén a várólistán szereplő első embert értesítem, és ő jöhet a tanfolyamra.

Mit tegyek, ha mégsem tudok menni tanfolyamra?

Ha valami esetleg közbejön, nyugodtan hívj fel telefonon, vagy jelezd e-mailen, hogy nem tudsz eljönni. Arra kérnélek, hogy ha lehet, ezt minél hamarabb tedd meg, amint meg tudod, hogy nem alkalmas az időpont. Természetesen nincs következménye, nem kell fizetni. Sorozatos visszamondás esetén azonban csak előleg befizetésével tudom számodra biztosítani a helyet.

Mit tegyek ha tanfolyamot szeretnék valakinek ajándékozni?

Keress meg telefonon vagy e-mailen, egyeztetünk. Megbeszéljük, hogy kinek szeretnéd adni az ajándékot, van-e konkrét elképzelésed, mit szeret az illető, milyen az ízlése. Segítek neked, hogy az ajándékodnak a lehető legjobban örüljön a megajándékozott. Egy névre szóló ajándékutalványt küldök neked, amit ki tudsz nyomtatni (vagy akár nyomtatottan is elküldöm) amire akár idézetet vagy szöveget is írok, megbeszélés szerint, hogy minél személyesebb legyen.

Mit tegyek, ha izgulok, vagy félek egy kicsit elmenni?

Hülye kérdésnek tűnhet, de szerintem sokan vagyunk így ezzel, hogy az új dolgoktól kicsit szorongunk. Ne félj és ne izgulj, jól fogod magad érezni. Mondhatom, hogy nagyon jó kis társaság van, mindenki nagyon közvetlen és segítőkész, nagyon könnyű beilleszkedni. Most már negyedik éve tartok tanfolyamokat és az egyik legnagyobb öröm számomra, amikor azt látom, ahogy barátságok alakulnak.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.