JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyamok

 

 

 

Több mint négy év tanulás és rengeteg gyakorlás után úgy döntöttem, hogy tudásomat továbbadom és megszervezem saját decoupage tanfolyam-sorozatomat. 2011. karácsonya  előtt tartottam az első foglalkozást, majd ennek sikerén felbuzdulva  szép sorban a többit is.

Tanfolyam időpontokért és részletes témákért katt ide

 

Mára elmondhatom, hogy a tanfolyamok igazán jó hangulatban telnek, hasznára válnak minden résztvevőnek. 

A foglalkozások kis létszámban, 8-10  fővel zajlanak, mely lehetővé teszi, hogy nyugodtan feltedd a  kérdéseidet és lépésrő-lépésre elsajátíthasd a küldönböző technikálat.  Ha valamiben elakadtál, akár az ismétlés is lehetséges.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam díja  tartalmazza az elkészített tárgy alapanyagát és a felhasznált  anyagokat, valamint az eszközhasználatot. Az elkészített tárgyakat a  résztvevők természetesen hazavihetik.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha
  • hajszárító

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamsorozat a decoupage   alapjaitól egészen felső-haladó szintig vezet majd, kis lépésekben, hogy  minden kis fortély megtanulható, a technikák elsajátíthatók,  begyakorolhatók legyenek. Kérlek e-mail útján jelezd részvételi szándékodat, valamint, ha opcionális, hogy melyik tárgyat szeretnéd elkészíteni. Amennyiben a tanfolyami kiírástól eltérő elképzelésed van (időpont, elkészítendő tárgyak), azt is nyugodtan jelezd akár telefonon, akár elektronikus úton, igyekszem a kéréseket figyelembe venni.

A 2011. évben lezajlott karácsonyi majd a későbbi tanfolyamok tapasztalatai után elmondhatom, hogy a kis létszámú csoportnak hatalmas  előnyei vannak. Egyrészt a kötetlenebb, közvetlenebb hangulat, másrészt,  hogy kérdéseidet nyugodtan felteheted, mindenre – amire tudok –  szívesen válaszolok.

kreatív kreativitás
fantázia decoupage-tanfolyam-2013_03_02_03-1024x768hobbi hobby tanfolyam oktatás kurzus tréning foglalkozás
díszítés díszítő dekoráció dekorálás tevékenység konstruktív
alaptechnika szalvétatechnika szalvéta felső rétege ragasztólakk
speciális eljárások ötlet ötletek egyszerű ecset dísztárgy papír
kivágott műhely kivágható minták papírok decoupage-papír sokszínű szalvi
alkothat készítés kelléktár antikolás antik antikolt arany bronz
aranyozás márványos felület kerámiára fára üvegre textilre hungarocellre
tippek tanácsok népszerű romantiku
s

Share Button

One Response to Decoupage tanfolyamok

  1. cserné dr. sipos anikó

    Kedves Mónika!
    szeretném megkérdezni , februárban mikor tudnál fogadni engem és a barátnőmet. A transfer technikát szeretnénk megtanulni. A nyugdíjas klub foglalkozáson , képet szeretnénk csinálni, ovális alapra, kb 15×30 cm-es az alap. Az alapot visszük, a diszítésre kérek ötletet. Már küldtem egy e-mail-t nem tudom megkaptad-e?
    Puszi: Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.