JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. október 7. szombat 9-17 óráig

A tanfolyam témája: hortenziás kerámia kosár

 

Elmúlt a nyár, szinte már nem is emlékszünk rá és itt van nekünk az ősz.  Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de az én egyik kedvenc virágom a hortenzia. Ilyenkor még láthatunk virágzó példányokat, de gyakran találkozhatunk vele szárított formában is, ami szintén gyönyörű. Ez a virág ihletett meg az október első tanfolyamos tárgy elkészítése során. Több hortenziás szalvétám van, és egy ideje gondolkodtam már, hogyan és milyen tárgyra használjam őket, végül megszületett a már régóta, valami különlegességre váró kerámia kosár.

Az elkészítése során a pittorico technika dominál és aki ezt a mintát választja, az bizony jó kis gyakorlásnak néz elébe. Ezt csak felső haladóknak javaslom. Aki nem annyira jártas ebben a technikában, annak más mintával vagy technikával javaslom a kosár elkészítését. A kezdők se essenek kétségbe, nekik is van megoldás!

A tanfolyam 2017. október 4-én  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 10.000 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

 

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képekben:

 

 

 

Share Button