JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. október 21. szombat

A tanfolyam témája: az üvegben rejlő lehetőségek

 

Ezt a tanfolyamot már nagyon várom, mert az üveget, mint díszítendő felületet nagyon szeretem. Számtalan lehetőség rejlik benne, ha akarod  díszítheted úgy, hogy a végén az sem látszódik majd rajta, hogy üveg az alapja, és dolgozhatsz vele úgy is, hogy kihasználod az adottságait.

Ezen a tanfolyamon az üveggel fogunk játszani, ami nagyon izgalmas lesz. Végigvesszük, hogy milyen technikákat érdemes használni és mit jobb elkerülni, amikor üveg kerül a kezünkbe.

Ezen kívül – képválasztástól függően – különleges felületi eljárással készítjük el a tárgyunkat és megtanulunk ismét egy új stencilezési módot  homokkal.

Itt szeretném jelezni, hogy a homokban is sokkal több lehetőség rejlik, mint amit eddig a tanfolyamokon alkalmaztunk, ideje ezeket is megismerni. Ebben a félévben két homokstencilezési módot is megmutatok. Mindenki eldöntheti, melyik a szimpatikusabb neki.

Egy szónak is száz a vége, ezen a tanfolyamon egy nagyméretű – kb. 5 literes – üvegből készült tárolót fogunk díszíteni, a fent leírt  technikákkal.

A tanfolyam 2017. október 21-én  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 9500 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

 

A tanfolyamon elkészítendő tárgyak fotói:

 

 

Share Button