JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. november 4. szombat

A tanfolyam témája: fiókos levéltartó készítése

 

Egy különleges  tárggyal készültem erre a tanfolyamra. Nagyon megtetszett ez a forma, tetszett, hogy kecses, lehet bele pakolni, van fiók a kincseknek és nem utolsó sorban – amit mindig figyelnem kell – hogy legyen rajta bőven díszíthető felület.

Bevallom nagyon szeretem a felhasznált  “nőcis” képeket, az elején lévőt csak “kedvenc csajom”-nak hívom, ezt a tanfolyamra járók hallhatták már tőlem. Nem ez az első tárgy, amit ezzel a képpel készítek, néha vissza-vissza térek hozzá.

Persze aki a tanfolyamra eljön és el akarja készíteni ezt a fiókos levéltartót, az számos gyönyörű papírból válogathat. Aki járt már tanfolyamon, az tudja, hogy akár fél óra is eltelhet azzal, hogy papírt, szalvétát, rizspapírt vagy egyéb mintát választ.

Szóval a tanfolyamon a papír széleinek az eltüntetésére két lehetséges variációt tanulunk, pittorico technikával egységbe hozzuk a felületet, játszunk a fényes és a matt felületekkel, valamint ismét megtanulunk egy új homokkal való stencilezési módot. (Ez a második)

 

 

A tanfolyam 2017. november 4-én  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 9500 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

 

A tanfolyamon elkészítendő tárgy fotói:

 

Share Button