JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. november 25. szombat

 

A tanfolyam témája: nagyméretű faláda, repesztés mesterfokon  és annak kiemelése

 

Ismét fa lesz az alapanyag ezen a tanfolyamon,  de most a megszokottól eltérő technikák alkalmazásával. A fának most nem a szokásos tulajdonságait fogjuk kiemelni, hanem nyakunkba vesszük kicsit a fantázia- vagy mesevilágot és így tesszük izgalmassá ezt a nagyméretű fa ládát, mely végre egy igazi “pakolós” alkalmatosság, mely jól mutat akár a szekrény tetején is  – igazi különlegesség – de nyugodtan elöl is hagyhatod, garantált, hogy a vendégek szeme nem fog átsiklani felette, azonnal az érdeklődés középpontjába fog kerülni.

Ezen a tanfolyamon repeszteni fogunk, méghozzá sokat, és a repesztéshez szükséges és lehetséges technikákat vesszük sorra. Átbeszéljük, hogy milyen felületen milyen repesztéseket érdemes alkalmazni – ha valaki esetleg nem ismeri a repesztések fajtáit, azt is átbeszéljük, aki ismeri annak pedig ismétlés a tudás anyja, ugyebár – és milyen repesztéseket kerüljünk bizonyos képeknél, felületeknél. Megnézzük, hogy hogyan tudjuk a repedés milyenségét befolyásolni, milyen repesztőket érdemes használni, melyiknek milyen jó tulajdonságai illetve bujtatói vannak. Átbeszéljük, és kipróbáljuk, hogy a repesztéseket mivel, milyen anyagokkal tudjuk kiemelni. Szóval lesz egy “kis” anyagtan.

Ami még érdekes lehet, hogy gyakoroljuk a láda belsejében a nagy felületű szalvéták felragasztását, amire ismét mutatok egy trükköt.

Szokás szerint rengeteg csodás papírból/képből válogathatsz, hogy a tárgyad az ízlésednek megfeleljen.

A tanfolyam 2017. november 25-én  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 9000 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

A tanfolyam elkészíthető tárgy képei:

 

Share Button