JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. november 18. szombat

 

A tanfolyam témája: fa tároló, papír széleinek eltüntetése, új bélyegzők kipróbálása

 

Azt hiszem, hogy abban megegyezhetünk, hogy a fa, mint alapanyag ami a legtöbbet a kezünkbe kerül, leginkább erre “dolgozunk”, talán – mivel a gyakorlat teszi a mestert – ezért gondolhatjuk úgy, hogy fára dolgozni a legegyszerűbb. Lehet hogy tényleg így van, de véleményem szerint, ahhoz, hogy tényleg szép legyen a tárgyunk, azért meg kell dolgozni és a kellő technikai tudást elsajátítva kell tudnunk a különböző fogásokat alkalmazni. Tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen alapanyagra dolgozunk, bizonyos dolgokra oda kell figyelni: néha a kevesebb több, néha lehet jobban halmozni a technikákat, és nem utolsó sorban, hogy az alapanyaghoz igazodó technikákat válasszunk (és még sok egyéb, de azokat most nem sorolom fel).

A másik nagyon fontos dolog – ami egy tanfolyami előkészületnél is nagyon fontos – a képválasztás. Ez mindig nehéz ügy, hiszen ennek is illeszkednie kell a tárgyhoz, az egyéniségünkhöz, esetleg annak a személynek az egyéniségéhez, aki ajándékként kapja alkotásunkat, de még az alkalmazandó technikához is. Példa erre, hogy egy nagyon részletes, sokszínű, aprólékos kidolgozású képet nem repesztek felül, hiszen sem a kép, sem a repesztés nem fog érvényesülni.

Ezen a tanfolyamon az alapanyag, a képválasztás és a technikák alkalmazásának megválasztását fogjuk átvenni, azon túl, hogy ismét egy új technikát tanulunk a papír éleinek eltüntetésére. Sőt tovább festjük a papíron lévő mintát is a teljes felületen. A nagyméretű fa tárolónk  elkészítésekor nincsen kőbevésett szabály, rengeteg képből és alapanyagból választhatsz, tetszés szerinti technikát alkalmazhatsz. Ha nincs ötleted, szívesen adok segítséget ebben is.

Ráadásként kipróbáljuk a Studio bélyegző újdonságait is 🙂

A tanfolyam 2017. november 18-án  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 9500 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

 

Az elkészítendő tárgy fényképei:

 

 

Share Button