JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. november 11. szombat

 

A tanfolyam témája: kerámia tányér porcelán hatással

 

Izgalmas lesz ez a tanfolyam is! Az üveg mellett a kerámia alapanyag amit még nagyon szeretek. Aránylag könnyű vele dolgozni – könnyebb mint üveggel – és egyébként is aki ismer az tudja, hogy a kerámiával szemben elfogult vagyok, hiszen én magam is folyamatosan tanulom a kerámia készítésének rejtelmeit.

Szóval ezen a szombaton egy különleges tárggyal készültem – egy nagyméretű kerámia tányérral, kb. 30 cm átmérővel, hullámos széllel – méghozzá, hogy hogyan díszítsünk egy tárgyat, hogy porcelán hatása legyen. A tanfolyam során nem csak technikailag mutatom meg ezeket a fortélyokat, hanem az elméletét is elmondom, azokat a lényeges pontokat, hogy mire kell odafigyelni.

Ezen alkalommal papírral fogunk dolgozni, ami még érdekesebbé teszi a dolgot, ugyanis a papír éleinek eltüntetése egy ilyen sík felületen nem egyszerű dolog. Ehhez is mutatok majd több praktikát, lesz közte újdonság is.

Szokás szerint rengeteg csodás papírból/képből válogathatsz, illetve rengeteg kiegészítő mintát tehetsz a tányérodra, hogy az tényleg a saját kedvedre való legyen.

 

A tanfolyam 2017. november 11-én  szombaton 9.00-tól 17.00-ig tart.

A tanfolyam ára 9000 Ft.

Helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ideje – tárgyak elkészítési ideje – kb. 8 óra

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com
vagy telefonon a +36/30 3391058-es telefonszámon. 

 

A tanfolyamon elkészítendő tárgy fotója:

 

Share Button