JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. május 6. szombat


Téma: Kellemest a hasznossal!


Nálunk ebből sosem elég! Mármint a tárolókból, mindenféle tartókból. Rengeteg papír, a garancialevelektől kezdve a számlákig, a csekkekig, a munkahelyi személyi anyagig, nagyon sok mindent elteszünk, legalábbis mi.

Éppen ezért május első szombatján egy A4-es lapok tárolására alkalmas hordozható bőrönd irattartót készítünk, vintage stílusban, vegyes technikákkal, amik közül fő a pittorico.  Minden egyéb rád van bízva, a minta kiválasztásától kezdve – direkt erre az alkalomra is csodás rizspapírokkal készültem – a további díszítésig. Többféle verettel, stencillel, csipkével, valamint mindenféle technikával variálhatod a bőröndödet.

Csak szólok,a sajátomat már használom, mert a rizspapíroknak nagyon jó hely, ugyanis a kemény borító teljes védelmet ad.

Kivételesen nem szaporítom a szót, hamarosan jönnek a képek.

Ha mást szeretnél készíteni – egyeztetés után – arra is van mód, kérlek jelezd a jelentkezéskor, hogy fel tudjak készülni.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2017. május 6. szombat 9.00-től 17.00 óráig

A tanfolyam ára:  9000 Ft

Jelentkezés elektronikus úton: decoupage.studio@gmail.com vagy telefonon a +36/30 33 91 058-as telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítésétől függően  – kb. 8 óra

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós ” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képe:

Share Button