JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. június 3. szombat


A tanfolyam fő témája: TEGOLA, TEGOLA, TEGOLA!


Magam sem értettem azt a mániát, ami a tegolaépítést övezi, míg el nem készítettem az elsőt.

Addig csak egy dísznek gondoltam, ám sokkal több annál. Megmozgatja az ember fantáziáját, a felhasználható anyagok kifogyhatatlanok. Azt mondják, a tegolát nem lehet befejezni, csak abbahagyni.

A tegolaépítésnek rengeteg változata van, különböző rizspapírokat, papírokat és egyéb kiegészítőket lehet kapni hozzá.

Mi viszont most valami egészen mást fogunk csinálni, papír nélkül fogunk dolgozni, mi magunk fogjuk kialakítani a falat, megformázzuk a köveket, kialakítjuk az ablakokat, az ajtót, megmintázzuk a fa részeket. Az összes kiegészítő elemet mi magunk készítjük el.

Ráadásként egy nagyon érdekes formájú, igazi kúpcserépre fogunk dolgozni.

Lesz még egy különlegesség: a pici tetőcserepek igazi égetett agyagcserepek, hogy sokkal tartósabb legyen a művünk. A cserepeket kézzel mintáztam meg, egyenként, egy részükbe mintát is nyomtam. Tetszés szerint színezheted, attól függően, hogy mi illik majd a tegoládhoz.

Vigyázat, függőséget okoz!

Ha esetleg nincs kedved tegolát csinálni, válogathatsz az előző tanfolyamos anyagokból, kérlek írd meg mit szeretnél, hogy tudjak rá készülni.

A tanfolyam ideje: 2017. június 3. szombat   9-17 óráig

A tanfolyam helyszíne: 1075 Budapest Asbóth u. 14. fe. 1/b.

A tanfolyam ára: 9000 Ft.

A tanfolyamon elkészítendő tegola képe:

Share Button