JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2017. február 11. szombat


Téma: Ha február akkor karnevál 

A február az egyik kedvenc hónapom. Na nem időjárás tekintetében, hanem a karneválok és ezek kellékeit illetően. Nagyon szeretem akárcsak nézegetni is a csodás velencei maszkokat, jelmezeket.

Ezen a tanfolyamon megpróbálunk kicsit visszaadni a karneválok forgatagából, hangulatából. Többféle tárggyal is készültem: készíthetsz velencei maszkot, szabadjára engedheted a fantáziádat, hiszen a maszkokat kedvedre díszítheted, szinte nincsen “sok”, nyugodtan halmozhatod az “élvezeteket” azaz a technikákat. Az alkotáshoz minden technikai segítséget megkapsz, akár ötleteket is. Természetesen most is sok ezer szalvétából, rizspapírokból vagy a Studio saját  decoupage papírjaiból válogathatsz. Sőt sizzix géppel és különböző vágósablonokkal mindenféle 3D-s mintákat is készíthetsz az álarcodra.

Másik lehetőséged, hogy egy nagy méretű ovális táblaképet készíthetsz – mérete kb. 45 x 30 cm – melyhez külön, extra papírokat készíttettem (persze az összes meglévő decoupage papír a rendelkezésedre áll).  A képet elkészítheted szintén karneváli hangulatban, vagy bármilyen tetszésednek megfelelő mintával és technikával. Ha kedved van a tematika szerint elkészíteni a képet, akkor létrehozunk egy különleges felületet, megtanuljuk a decoupage papír elvékonyításának technikáját (amire azért van szükségünk, hogy az éleket minél inkább el tudjuk tüntetni), illetve pittorico technikával összhangba hozzuk a kompozíciónkat, majd végül mindenféle különleges effekt alkalmazásával díszítjük a képet. A legvégére marad az újdonság, 3D-s “kővirágok” készítése dekorgumiból egy új technikával, mellyel az eddigi tanfolyamokon még nem találkozhattatok. Én már nagyon várom ezt a tanfolyamot, remélem Ti is nagyon fogjátok élvezni. Elrontani lehetetlen, minden technikai segítséget megkapsz ahhoz, hogy egy csodás új tárggyal térhess haza.

Bármilyen ötleted vagy kérésed van,  nyugodtan jelezd felém!

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2017. február 11. szombat 9.00-től 17.00 óráig

A tanfolyam ára:

velencei maszk: 8500 Ft

ovális nagyméretű táblakép: 9500 Ft

Jelentkezés elektronikus úton: decoupage.studio@gmail.com vagy telefonon a +36/30 33 91 058-as telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítésétől függően  – kb. 6-7 óra

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

kisolló (mint a körömvágó)
kötény vagy “játszós” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgyak képei:

Képek a velencei maszkokról: 

Előző tanfolyamokon készült maszkok. 

velencei_maszk3_3 másolata velencei_maszk3_2 másolata velencei_maszk3_1 másolata
velencei_maszk2 másolata

Share Button