JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2016. szeptember 10. szombat

A tanfolyam témája: fessünk háttereket!

Az elmúlt félévben sokat gyakoroltuk a pittorico technikát, ezt ezután is így tervezem, a tanfolyamok többségénél elő fog kerülni.

2016. második felében azonban ismét egy nagy fába vágjuk a fejszénket és megtanulunk háttereket festeni, létrehozni. Ma már gyönyörű háttér rizspapírokat lehet kapni, és ha az ember siet, akkor ezeket előszeretettel használja is, azonban az én véleményem az, hogy még érdekesebb, értékesebb és főleg mutatósabb lehet a munkánk akkor, ha mi magunk hozzuk létre ezeket a háttereket, és ezután alakítjuk a tárgyon a további mintánkat.

Az első szeptemberi szombati tanfolyamon is ezzel kezdünk, és kapcsolódunk kicsit a kezdődő iskolai tanévhez is, de persze bármely más időszakban is felhasználhatod ezt a tárgyat.

Egy különleges technikával készült irattartó mappát készítünk, és a jó hír az, ha ezt megtanulod, ebben a stílusban számtalan tárgyat készíthetsz még el. Bizony, hátteret festünk elsőként, aztán jöhet újra a pittorico technika, az antikolás és a többi.

Ha esetleg mást szeretnél alkotni, az előző  tanfolyamok anyagából válogathatsz, melyről szintén láthatsz képeket.

Remélem találsz kedvedre valót!

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2016. szeptember 10. szombat, 9-17 óráig.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com vagy telefonon a +36/30 33 91 058-as (új) telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítési ideje – kb. 8 óra

A tanfolyam ára 8500 Ft.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

 

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képe:

mappa 2016.08.20.01

 

 

 

 

Share Button