JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2016. november 19. szombat

A tanfolyam témája: Karácsonyra készülünk III. 

Telik az idő, újra elszaladt egy év, hamarosan itt a Karácsony. Az év hátralévő részében csodásabbnál csodásabb karácsonyi ajándékokat készítünk,  melyekkel akár magadat is megajándékozhatod, de bátran odaajándékozhatod szeretteidnek is.

Természetesen most sem szorulnak háttérbe az érdekes technikák, igyekszem ez idő alatt is újabb és újabb “mesterfogásokat”, fortélyokat mutatni, ahogy azt már megszokhattátok.

Ezen a szombaton egy máshol nem kapható, speciálisan a tanfolyam résztvevőinek legyártatott óriási  magazintartót készítünk.

Bevallom őszintén, hogy ezt a tárgyat vártam legjobban a második félévben, mert véleményem szerint ez a technika, amit az elkészítés során megtanulunk,  nagyon használható, nem bonyolult, viszont annál mutatósabb.  Remélem nektek is úgy fog tetszeni, ahogy nekem. Miről is lehetne szó megint, ha nem  a háttérfestésről.

Néhány szóban ezért leírom,  hogy miért ez a nagy kedvencem: bármilyen bútort, bejárati ajtót vagy kisebb-nagyobb felületet “be tudsz így deszkázni”, ami persze csak a látszat, de szerintem nagyon ütős, és nem utolsó sorban megfelel a mai trendeknek.

A magazintartó elkészítése során tehát egyrészt megtanuljuk a már fent említett élethű “deszka-technikát”, a további díszítést azonban rád bízom, Te döntheted el mit szeretnél. Természetesen végig segítek – akár az ötletelésben is –  ha szeretnéd.

További alkalmazott technikák a tárgy elkészítése során: antikolás, pecsételés, repesztés, pittorico, fafaragvány imitálása stb.

Ha esetleg mást szeretnél alkotni, az előző  tanfolyamok anyagából válogathatsz, melyről szintén láthatsz képeket.

Remélem találsz kedvedre valót!

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2016. november 19.  szombat, 9-17 óráig.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com vagy telefonon a +36/30 33 91 058-as (új) telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítési ideje – kb. 8 óra

A tanfolyam ára 10.500 Ft.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képe:

magazintartó 2016.08.20.02

Share Button