JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2016. május 7. szombat

A tanfolyam témája: Pittorico közkívánatra! IV.

A múlt félévben rengeteget beszélgettünk arról, hogy milyen jó lenne megtanulni, jól begyakorolni a pittorico technikát, vagy ahogy magyarul mondhatnánk az árnyalást.  Bátran állíthatom, hogy ennek a csodás technikának az elsajátításához egy út vezet, méghozzá a gyakorlás. Hogy megtanulható, annak bizonyítéka megannyi ügyes és szorgalmas tanítványom.

Annak idején, amikor még én is csak ismerkedtem ezzel a gyönyörű hobbival, nagy álmom volt, hogy ennek a – számomra akkor nagyon titokzatos és különös – technikának a birtokában legyek. Nagyon sokat gyakoroltam, sokszor nem sikerült, de aztán szépen megtanultam.

Ezen a tanfolyamon a technikák közül a főszereplő ismét a pittorico lesz. Most iránymutatást kaphatsz a technika rejtelmeinek megismeréséhez, hogy otthon tovább gyakorolhass. Elmondom az alapokat és megpróbálom a kis trükkök “leleplezésével” megkönnyíteni a dolgod.

Ma egy romantikus ékszeres ládikót készítünk, 3D-s medállal.

Csodás rizspapírok közül válogathatsz a tárgyad elkészítése során, valamint megtanulunk “medálbetétet” készíteni egy különleges technikával. Antikolunk, valamint homokcsipke technikát is alkalmazunk.

Ha esetleg mást szeretnél alkotni, az előző  tanfolyamok anyagából válogathatsz, melyről szintén láthatsz képeket.

Remélem találsz kedvedre valót!

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2016. május 7. szombat 9-17 óráig.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítési ideje – kb. 8 óra

A tanfolyam ára 9500 Ft.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

 

ládika 2016.04.21.01. ládika 2016.04.21.02.

 

 

 

 

 

Share Button