JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2016. december 3. szombat

A tanfolyam témája: Karácsonyra készülünk V. 

Telik az idő, újra elszaladt egy év, hamarosan itt a Karácsony. Az év hátralévő részében csodásabbnál csodásabb karácsonyi ajándékokat készítünk,  melyekkel akár magadat is megajándékozhatod, de bátran odaajándékozhatod szeretteidnek is.

Természetesen most sem szorulnak háttérbe az érdekes technikák, igyekszem ez idő alatt is újabb és újabb “mesterfogásokat”, fortélyokat mutatni, ahogy azt már megszokhattátok.

Ez az idei év utolsó foglalkozása, így muszáj kitenni magunkért. Megalkotjuk a  karácsonyi asztalunk ékét, egy kb. 40 cm magas üvegmécsest. Persze most is nagy kihívás, hogy a szalvétát a domború felületre hogyan rakjuk fel, és mivel az üveg egy igen sima felület, még jobban kell ügyelni a részletekre.

Persze nem telhet el tanfolyam pittorico nélkül, úgyhogy lesz alkalmad megfesteni a szalvéta “folytatását” is, befejezésként egy különleges lakkot próbálunk ki, amitől a tárgyunk extra fényes lesz.

A mécses szárát saját elképzelésed szerint díszítheted, aranyozhatod akár, de csilloghat is a glitteről, homoktól, vagy bármi, amit kitalálsz és tetszene.

Ha esetleg mást szeretnél alkotni, az előző  tanfolyamok anyagából válogathatsz, melyről szintén láthatsz képeket.

Remélem találsz kedvedre valót!

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2016. november 19.  szombat, 9-17 óráig.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupagestudio@gmail.com vagy telefonon a +36/30 33 91 058-as (új) telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítési ideje – kb. 8 óra

A tanfolyam ára 9.500 Ft.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képe:

kehely 2016.08.20.01.

kehely 2016.08.20.02.

Share Button