JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2015. szeptember 12. szombat

 

Témája: Vissza a nyárba

 

Ezen a tanfolyamon még “visszasírjuk” kicsit a nyarat, és elkészítünk egy vidám hangulatú, kb 40 cm magasságú, szépen ívelt képkeretet, a benne lévő képpel. Maga a képkeret is finom vezetésű, szép darab, melyet az alkalmazott technikával még inkább kiemelünk. Sok apró részlet kerül majd az alkotásunkra, előkerülnek a gyönyörű pecsétek, és a különböző színű pecsétpárnák, melyeket ma előszeretettel használnak a scrapbook technikában, és most már mi is. A tanfolyam során végigvesszük ezek tulajdonságait, a további munkánk megkönnyítése céljából.

A képkeretünket azonban tovább díszítjük, kicsit pittoricozunk, antikolunk és  repesztünk is, majd végül előkerül a transfer technika, kicsit másképp, a transfer oldattal tanulunk meg “profin” bánni, megismerjük az előnyeit és megtanuljuk elkerülni a buktatókat.

A kezdők se féljenek jelentkezni!

 

A tárgy elkészítésének ideje kb. 8 óra.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015. szeptember 12. szombat  10-18 óráig.

Amennyiben az előző tanfolyamok anyagából szeretnél elkészíteni valamit, kérlek jelezd és megbeszéljük van-e rá mód.

Jelentkezés elektronikus úton: itt, vagy a decoupage.studio@gmail.com címen vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

kisolló (mint a körömvágó)
kötény vagy “játszós” ruha
hajszárító
Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy fotói:

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.