JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2015. október 24. szombat

 

Témája: október a romantika jegyében

 

Szeptemberben elkezdtünk ismerkedni a hátterek kialakításával, amelyekhez különböző technikákat alkalmaztunk, mint például a pecsételés, melyben rengeteg lehetőség rejlik. Most folytatjuk, és az októberi tárgyaknál még újabb eljárásokat tanulhatunk meg, hogyan tegyük egységesség a kialakítandó felületet. Persze most sem maradhat el a pittorico, az árnyalás,  az antikolás és a finom-vonalas repesztés sem, de az igazi érdekesség mégis a “háttér” létrehozásában lesz.

Ez alkalommal egy nagyméretű fa kávétartót/tárolót készítünk, mely a technikák kavalkádjával ismertet meg minket. Belemélyedhetünk az alkotásba, mely során a fő szempont az egységes felület létrehozása, mégis munkánk során az aprólékos kialakítás lépésein megyünk végig. A végeredmény magért beszél. Itt is megjelenik a porcelán “rátét” mely tárgyunkat antikabbá teszi.

Természetesen a mintát/mintákat te választhatod ki, rengeteg trendi szalvétából és decoupage papírból.

A kezdők se féljenek jelentkezni!

A tárgy elkészítésének ideje kb. 8 óra.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015. október 24.  szombat  10-18 óráig.

Amennyiben az előző tanfolyamok anyagából szeretnél elkészíteni valamit, kérlek jelezd és megbeszéljük van-e rá mód.

Jelentkezés elektronikus úton: itt, vagy a decoupage.studio@gmail.com címen vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

– kisolló (mint a körömvágó)
– kötény vagy “játszós” ruha
– hajszárító
Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy fotói:

Share Button