JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2015. november 7.

 

 

Témája: lassan karácsony, készítsünk ajándékot!

 

Ismét eltelt egy év. Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, alig ért véget a nyár és lassan már itt a karácsonyi készülődés. Mi is időben elkezdjük, és egy igazi különlegességgel nyitjuk a sort.

Egy hatalmas kerámiatálat készítünk, melynek átmérője kb. 35 cm, és rengeteg érdekes technikával, mint az antikolás, vagy a pittorico. Itt az alkalom, kipróbálhatod a homokcsipke technikát is, melyhez végre megérkezett az alapanyag, így már nem kuriózum a technika alkalmazása. Csodás karácsonyi és egyéb mintás szalvéták közül választhatsz és komponálhatod meg a művedet. Kitűnő ajándék lehet, de ha csak magadnak készíted, saját lakásod egyik legszebb dísze lehet.

A kezdők se féljenek jelentkezni!

A tárgy elkészítésének ideje kb. 9 óra.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015. november 7  szombat  9-18 óráig.

Amennyiben az előző tanfolyamok anyagából szeretnél elkészíteni valamit, kérlek jelezd és megbeszéljük van-e rá mód.

Jelentkezés elektronikus úton: itt, vagy a decoupage.studio@gmail.com címen vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

– kisolló (mint a körömvágó)
– kötény vagy “játszós” ruha
– hajszárító
Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy fotói:

Share Button