JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2015. november 6. péntek

 

 

 Péntek délutáni tanfolyam

 

A  nagy érdeklődésre tekintettel ismét lehetőséged van péntekenként délután 15.00-től 21.00 óráig elkészíteni egy-egy tárgyat. A tárgyak elkészítése kb. 4 órát vesz igénybe, ebből adódóan nem “kötelező” az érkezés 15.00 órakor, ajánlatos viszont 17.00 óráig megérkezni. Minél korábbi az érkezési időpont, annál több idő van a tárgyak elkészítésére, a részletek kidolgozására.

Ezen a pénteken viszont ajánlatos a pontos érkezés, hiszen a tárgyunk elkészítése a szokásosnál kicsit hosszabb időt vesz igénybe. Egy asztali órát készítünk és belemerülünk  a pittorico és a homokcsipke technika rejtelmeibe.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015. november 6.  péntek 15.00-től 21.00 óráig

Jelentkezés elektronikus úton: itt, vagy a decoupage.studio@gmail.com címen vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

A tanfolyam ideje – a választott tárgy elkészítésétől függően  – kb. 4-6-7 óra

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

kisolló (mint a körömvágó)
kötény vagy “játszós” ruha
hajszárító
Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

Az elkészíthető tárgy képe:

 

 

Share Button