JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tanfolyam 2015. április 11. szombat

 

Téma: Mixed media

 

Akik rendszeresen járnak a tanfolyamjaimra, azok tudják, hogy a decoupage már rég nem arról szól, hogy egy szalvétát felragasztunk, esetleg körbefestjük valamilyen színnel és már kész is vagyunk. A 6-8 órás vagy az esetleg ennél is hosszabb tanfolyamokon (vagy  akár a táborokban) a decoupage technika alkalmazása csupán egy a sok közül, temérdek technikával “dolgozunk” még, mint például a stencilezés, aranyozás, antikolás, a transfer/transzfer vagy a mindenki által megtanulni, elsajátítani vágyott pittorico technika. És a felsorolásom közel sem nem teljes.

A kreatív technikák elsajátítása, ismerete lehetővé teszi, hogy egyre több álmunkat megvalósítsuk, gyakorlatilag bármit el tudunk készíteni.

Az idei trend is efelé a sokszínűség felé halad, és a több technikát alkalmazó kreatív alkotásoknak már nevet is adott: ez a mixed media.

A technikák ötvözésének fenti elnevezése újszerűen hangzik, ám véleményem szerint közel sem az, hiszen évek óta ezt alkalmazzuk.

Mégis, most legyen mixed media és ennnek jegyében egy 40 x 60 cm-es feszített vászon képet készítünk, mely abszolút a Te ízlésvilágodat fogja tükrözni, hiszen a saját elképzeléseid szerint készítheted el és alkalmazhatsz különböző technikákat.

Az elkészítéshez a  legjobb alapanyagokon kívül rengeteg stencil, szilikonforma, szilikon vagy guminyomda, sizzix vágósablon és sok egyéb dolog áll majd a rendelkezésedre.

A képet elkészítheted kerettel vagy anélkül is.

Ha kerettel készíted, megtanulhatod a saját képeidet bekeretezni, mely nagy előnyt jelenthet a további munkáid során.

A tárgy elkészítésének ideje kb. 8 óra.

A tanfolyam helyszíne: Budapest VII. Asbóth u. 14. fe. 1/b.

Időpontja: 2015.  április 11. szombat, 10-18 óráig.

Jelentkezés elektronikus úton: decoupage.studio@gmail.com vagy telefonon a +36/70 519 92 71-es telefonszámon.

Amit mindenkinek hoznia kell magával:

  • kisolló (mint a körömvágó)
  • kötény vagy “játszós” ruha
  • hajszárító

Amit jó ha elhozol: – bármilyen ecset, amit otthon találsz.

A tanfolyamon elkészíthető tárgy képe: 

 

mixed media 2015.03.23.01 mixed media 2015.03.23.02 mixed media 2015.03.23.03 mixed media 2015.03.23.04

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.