JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tábor 2015. augusztus 7-8-9.

Ismét együtt!!!

Nagy izgalommal nézünk az idei tábor elé, ha az előzőekhez hasonlóan sikerül ez is, akkor nem lehet panaszra okunk.

Idén Erdőbényére megyünk, ami ugyan egy kicsit messze van, cserébe azonban gyönyörű környezetben alkothatunk és kikapcsolódhatunk. Noémi alkotótársunk jóvoltából, az idén az is fokozza a családias hangulatot, hogy meghívott minket a nyaralójába, így amellett, hogy a szállásért nem kell fizetnünk, igazán jól érezhetjük magunkat egymással, hiszen egy kupacban leszünk, bőven lehet majd nevetni, szórakozni, viccelődni, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

A három nap programja:

Tehát a helyszín Erdőbénye. Első nap délután érkezés, ismerkedés a hellyel és egymással, berendezkedés, és egyebek.

A második nap reggel kezdődik a munka, délután – este befejezzük, majd harmadik nap folytatjuk.

Mindeközben természetesen közösen fogunk étkezni, amit a hagyományoknak megfelelően úgy oldunk meg, hogy mindenki hoz valamit és így megvendégeljük egymást.

Természetesen a hagyományoknak megfelelően egyik este vendégeim vagytok egy hússütésre is, amit már nagyon várok, mert a tavalyin  nagyon jó volt a hangulat.

Ami a három nap alatt nem kizárt: pincelátogatás, esti séta, piacozás a környéken.

Tehát a legfontosabbak:

A tábor helyszíne: Erdőbénye

A  tábor időpontja: 2015.  augusztus 7-8-9

Szállás: Noémi jóvoltából a szállás ingyenes.

Már meg vannak az elkészíthető tárgyak mintadarabjai is, idén három tárgyból lehet majd választani. Remélem nektek is tetszik!

1.) Kisasztal

2.) Népies polc

3.) Barokk keretes falikép

 

A TÁRGYAK LEÍRÁSA:

1. tárgy: kisasztal:

Mérete 70×64 cm

Ha pont egy ilyen kis “pakolós” asztalka hiányzik otthonról, akkor nosza, készítsd el ezt a táborban. Jó kis kihívás, megtanulhatsz gyönyörű átmenetet festeni!  A legújabb, trendi szalvéták, papírok és rizspapírok közül választhatsz magadnak mintát, mit ahogy a stencil kiválasztásánál is számos, szebbnél szebb  darabok állnak a rendelkezésedre. Az elkészítése során gyakorolhatod/megtanulhatod a pittorico technikát, a stencilezést, az antikolást, a fa esetleges hibáinak kihasználását és még sok egyéb érdekességgel találkozhatsz.

A tárgy elkészítésének ideje: kb. 2 nap

2. tárgy: népies polc

Mérete 76×90 cm

Nyugodtan mondhatom, hogy mindannyiunk kedvence, aki látta élőben a tárgyakat, szinte kivétel nélkül mindenkinek ez tetszett legjobban. Ha a nappalidból, étkeződből, konyhádból hiányozna egy ilyen polc, akkor bátran válaszd! Kezdők és haladók részére egyaránt alkalmas, mert mindenki a saját szintjhéhez mérten alkalmazhatja rajta a technikákat.

Az elkészítése során megtanuljuk a dekor festék bútorra való alkalmazását, koptatását, hozzáillő színnel való díszítését, a színek kiemelésének variációit. Stencilezünk, pittorico technikát alkalmazunk, és a nagyon ügyesek/haladók megismerkedhetnek a művészi pittorico rejtelmeivel.

Természetesen ennél a tárgynál is a legújabb  mintákból válogathatsz, mind a rizspapírok, mind a stencilek vonatkozásában, attól függően, hova szánod a polcodat.

A tárgy elkészítésének ideje: kb. 2 nap

A tárgy elkészítésének helyszíne és időpontja : Erdőbénye,

3. tárgy: barokk keretes falikép

Mérete 76×90 cm

Őszintén megmondom, amikor ezt a keretet először megpillantottam, nem tudtam sírjak, vagy nevessek. Ugyanis műanyagból készült, és ez meglehetősen szembetűnő, nem egy szemet gyönyörködtető darab. Nagy feladat előtt álltam, amikor úgy döntöttem, mégis átformálom, és egy igazi fa keretet varázsolok belőle. Szerintem sikerült, mert mindenki, aki látta, azt hitte, igazi fából van. Szóval ezt a technikát sajátíthatod el az elkészítése során, valamint kitalálhatod, hogy milyen kép legyen a keretben, azt összeállíthatod és elkészítheted, mindenféle vegyes technika alkalmazásával, mint a pittorico, antikolás, stencilezés, egyéb díszítés. A kép elkészítése során 3 D-s megoldásokkal is éltem, melyet te is kipróbálhatsz.

A tárgy elkészítésének ideje: kb. 2 nap

Nincs más dolgod, csak jelentkezni, a  
Az elkészíthető tárgyak képei:

1. tárgy: kisasztal

 

2. tárgy: népies polc

3. tárgy: barokk keretes falikép

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.