JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tábor 2014.

Időpont: 2014. július 18-20., péntek-szombat-vasárnap

Többen jeleztétek, hogy szívesen vennétek, ha tartanánk nyáron decoupage tábort,  így nagy örömömre ez most valóra válik.

A szállás

Nagyon szép és inspiráló helyen találtunk szállást – Kunszentmiklós, Virágh Gedeon u. 5/a. – és alkotni is itt fogunk, ha az idő engedi, akkor a szabadban, ha nem, akkor zárt vagy fedett részen. A szállásnál két ágyas szobákban illetve apartmanokban van az elhelyezés, ősfás, kertitavas, parkos,  nagyon kellemes környezetben. Igazi különlegesség, hogy szállásadóink saját múzeummal rendelkeznek, melyet végigjárva és meghallgatva a régi történeteket, tovább szárnyalhat a fantáziánk, amit a munkánk során hasznosíthatunk.

Képek a szállásról:

A terv szerint pénteken délután érkezünk, este máris rendeznénk egy jó kis szalonnasütést, ez egy ismerkedési est is lenne egyben. Tudom, hogy egyébként is ismerjük egymást, de ilyen kötetlenül azt hiszem, még nem találkoztunk. Aztán az is lehet, hogy lesz 1-2 új bátor jelentkező, akiket szintén szeretettel várunk.

Szombaton a reggeli után elkezdenénk “dolgozni” kifulladásik, tehát addig amíg jól esik. Este pedig húst sütnénk.

Vasárnap szintén dolgoznánk, kb. 4-5 óráig, majd elhagynánk a helyszínt.

A tábor ára tartalmazza a pénteki és a szombat éjszakai szállást, az első esti szalonnasütést és a második esti hússütést, valamint az elkészítendő tárgyat.

Az egyéb étkezésekről mindenki maga gondoskodik, a közelben közért és Tesco is található. Jó megoldás lehet, ha mindenki hoz magával valamit, azt a közösbe “bedobjuk” és így változatossá is tehetjük az étkezéseket.

Elkészíthető tárgy:

Falra akasztható antik polc, mely 50×75 cm-es. Különlegessége, hogy mi állítjuk össze, helyezzük fel rá a díszléceket és a polcot. Transfer technikát alkalmazunk a kép felrakása során, ahol azt gyakoroljuk, hogy hogyan tüntessük el az éleket és hogyan hozzunk létre teljesen sima felületet. Sok-sok pittorico, antikolás és egyéb technikák, amikkel még találkozni fogunk  a tárgy elkészítése során, de az biztos, hogy a lakásod éke lesz, mindenki a csodájára fog járni. Természetesen több kép közül lehet majd választani.

Amit a táborba hozni kell:

  • kisolló
  • kötény
  • hajszárító
  • ecsetek (mindenféle ecset, szivacsecset, széles lakkozóecset, egészséges szintetikus ecsetek, tűecset, stb.) Aki első alkalommal jön vagy valamiért nincsenek ecsetei, az kérem jelezzen, és biztosítok számára.

 

 

Jelentkezni vagy érdeklődni a decoupage.studio@gmail.com e-mail címen lehet, de telefonálhatsz is a     06 70 519 92 71 -es telefonszámon.

Kép az elkészítendő tárgyról:

decoupage tábor 2014.07.18.

 

 

A táborról készült hangulatképeket megnézheted az első napról itt, a második napról itt és a harmadik napról itt.

Share Button

4 Responses to Decoupage tábor 2014.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.