JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tábor 2014. július 18-20. 2. nap

Posted by on 2014/08/07

Beszámoló a táborról: 2 nap, szombat

 

A második nap reggelén frissen és energikusan álltunk neki a munkának. Olyan szerencsénk volt, hogy a szabadban tudtunk dolgozni. A gyönyörű ősfás környezetben inspiráló volt az alkotás, a jókedv csak ráadás volt. Szépen alakult mindenki keze alatt az elkészítendő tárgy.

Délben egy laza ebédszünetet tartottunk, ahol két turnusban ettünk. Igazi terülj terülj asztalka kerekedett, és Piroskának köszönhetően  fantasztikus töltött káposztát ebédelhettünk.

Az étkezés után folytattuk a munkát, mindenki nagyon ügyesen “dolgozott”.

Aztán jött a meglepetés:

Házigazdáink egy kis műsort szerveztek nekünk, egy kislány jött – Baki Eszter – aki gyönyörű citera játékával és énekével ejtett minket ámulatba. Csodás volt az előadás, az ismerős dallamokat mi is dúdolgattuk, és azt hiszem mindenki nevében elmondhatom, hogy igen megható volt. A műsor után Eszti egy kicsit segített nekünk a festegetésben, amiben úgy láttam, szintén nagy tehetsége van.

 

Ezután  a munka majdnem este fél 8-ig tartott, de mindenkinek sikerült teljesíteni a kitűzött célt, eljutottunk addig a meghatározott fázisig, hogy másnap be tudjuk fejezni a tárgyat.

Este ismét összeverődtünk, húst sütöttünk, ettünk, ittunk, szórakoztunk, nevetgéltünk. A hangulat fergeteges volt, úgy gondolom, hogy a képek ezt igazán visszatükrözik.

Azt hiszem, ez a nap igazán jól sikerült!!!  Ehhez mindannyian kellettünk, így köszönöm minden kedves résztvevőnek!

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.