JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Decoupage tábor 2014. július 18-20. 1. nap

Posted by on 2014/07/23

Beszámoló a táborról: 1. nap, péntek

 

Mára már ezen is túl vagyunk! Nagyon vártam a tábort  és nagyon izgultam, hogy vajon hogy fog sikerülni. Nagyon szerettem volna, ha mindenki jól érzi magát, mindenki alkotása szép lesz, és azt hiszem, hál’ Istennek, ez így történt.

Szóval az egész május 17-én kezdődött, amikor az egyik tanfolyamon egy kedves résztvevő “bedobta” miért is nem lesz decoupage tábor az idén? Ezután gyors közvélemény-kutatás, helyszínkeresés, és nem utolsó sorban témaválasztás majd mintadarab készítés következett. Az idő sürgetett, a tábor időpontját és helyszínét sikerült kiválasztani, a mintatárgy is elkészült, a  létszám pedig – hála Nektek – három nap alatt betelt.

Sok-sok készülődés, majd elérkezett a várva várt időpont.

Július 18-án pénteken megérkeztünk Kunszentmiklósra (világváros), a Baki házba, ahol a házigazdák már vártak minket. Amikor mindenki megérkezett, egy rövid köszöntő után meghallgathattuk a férfiak 10 parancsolatát, majd megnéztük szállásadóink saját múzeumát. Igazi időutazásban vehettünk részt, ahogy végigjártuk a szobákat és megnézhettük a családi ereklyéket. Régi konyhai edények, vasaló, katonaláda, csipkék, ruhák, fényképek, bútorok, mind-mind eredeti állapotában megőrizve.

A múzeumlátogatás záró részeként megszemlélhettük Baki János szobafestő mázoló régi szerszámait, festőhengereit. Külön érdekesség volt számomra a régi sablonok látványa, hiszen a tanfolyamokon mi is előszeretettel használjuk ezeket, persze már modernebb “kiadásban”.

Az esti szalonnasütést az esőnek sem sikerült elmosnia, így az első esténk igen jól telt, alig várva már a következő napi “munkát”.

Azért hallottam olyan híreket, hogy egyesek hajnali negyed háromig dumcsiztak. 🙂

Következzenek az első nap képei:

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.