JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cirkusz

Posted by on 2014/04/28

Gyermekkorunk egyik kedvenc elfoglaltsága volt a cirkusz. Akkoriban még a tévében nézhettük sokat, de az is előfordult, hogy vándorcirkusz kanyarodott a faluba, ahol a nyarakat töltöttük.

Csodás és teljesen más világ ez, nem könnyű élet, mégis engem annak idején teljesen elvarázsolt. Sokat álmodoztam róla, ahogy légtornászként a levegőben szaltózom, alattam a háló de még véletlenül sem esem le… Ugye a gyermeki fantáziának semmi sem szab határt.

A mai modern cirkusz persze teljesen más, most is előfordul, hogy olyat látok, amitől eláll a lélegzetem, de igazán mégis a régi idők ragadják meg  a képzeletemet.

Barangoljunk kicsit a régmúltban…

 

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.