JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
decoupage art studio
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Azok a csodás 20-as, 30-as évek

Posted by on 2014/01/29

Ez a bejegyzés Beának szól, aki vasárnap hosszabb időre elutazott. Tudom, nem a világ végére ment, és nem is örökre, de állandó jókedve, közvetlensége természetes jelenséggé vált a tanfolyamokon, így nekem/nekünk nagyon fog hiányozni.

Mivel Bea nagyon szereti a 20-as,  30-as évek hangulatát, jöjjön néhány kép:

 

1 2 3 4 4a1f5896697201ba778f4b235ff1dd37 5 6 7

 

 

 

És jelentem, megnéztem a Nagy Gatsby-t, nagyon tetszett, úgyhogy ezt még külön küldöm Neked Bea!

9

 

Ha valaki nem látta volna, ajánlom hogy nézze meg, addig is a tartalom:

A húszas évek Amerikája igazán a korlátlan lehetőségek hazája: ahol minden lehetséges és semmi sem tilos. Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) New York-környéki luxusvillájában a fényűző partik, a titokzatos múlt és ismeretlen eredetű vagyon embere. Különös, magányos férfi, akiről csak annyit tudni: nagyon tud és nagyon szeret élni – és élvezi, ha hatalmas, a pezsgőtől és gazdagságtól bódult vendégsereg veszi körül. Ám amikor véletlenül összeismerkedik egy szegényebb szomszédjával (Tobey Maguire), neki elárulja furcsa szokásainak titkát: egész életét arra tette fel, hogy visszaszerezze fiatalkori szerelmét (Carey Mullingan). Minden tettét ennek rendeli alá, minden bűnét ezért vette magára. Amikor azonban találkozik végre a lánnyal és annak férjével, a történet egészen másképp alakul, mint annyi éven át tervezte. (Port.hu)

Share Button

3 Responses to Azok a csodás 20-as, 30-as évek

 1. Bea

  Móni Kedves!

  El sem tudom mondani, mennyire meghatottak szavaid. Nagyon nagyon köszönöm!!!! Valóban, nem a világ vége, de azok a kreatív, Társaságotokban eltöltött szombatok bizony már most nagyon hiányoznak! Márciusban tutttti megyünk haza. 🙂
  Köszönöm még egyszer kedves szavaid és a képeket is!

  Szépnapokat: Bea 🙂

 2. Réka

  Én osztozom Beával ebben a szerelemben, a 20-as, 30-as éveket én is imádom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.